vigo money
vigo money transfer ecuador
index of vigo
map 1
map 2 of vigo
xpress money branches in hyderabad
xpress money branches in india
xpress money branches in karachi
jamaica money transfer online
Start / Om FFS / Medlemskap / Ändring av medlemsuppgifter
Ändring av medlemsuppgifter

Du ändrar tidigare insända uppgifter genom att fylla i och sända uppgifterna i formuläret på den här sidan. Har du frågor om medlemskapet så kontakta kansliet.



Medlemsnummer

Invalid Input
Medlemskategori (*)






Invalid Input
2 medlemmar – 1 PLAN

Invalid Input Om två enskilda medlemmar har samma adress kan den ene få en 100 kronor lägre medlemsavgift om endast ett gemensamt exemplar av tidskriften PLAN önskas. Markeras medlemskategorin Enskild medlem – familjemedlem ovan skall den andre enskilde (och fullbetalande) medlemmens medlemsnummer anges ovan.



Lokalavdelning (*)








Invalid Input Ange här den lokalavdelning du önskar få information från.



Namn (*)

Var vänlig fyll i fullständigt namn - förnamn och efternamn
Födelseår

Invalid Input
Titel/funktion

Invalid Input
Organisation/arbetsplats

Invalid Input
c/o


Gatuadress eller box (*)

Ange gatuadress
Postadress (*)

Ange postadress
Land (om annat än Sverige)

Invalid Input
E-postadress (*)

Ogiltig e-postadress
Telefonnummer

Invalid Input
Medgivande om lagring av personuppgifter (*)



Invalid Input För att kunna hantera ditt medlemskap behöver Föreningen för Samhällsplanering lagra dina personuppgifter. Dina uppgifter lagras i FFS:s eget medlemsregister enligt Personuppgiftslagen (PUL). Uppgifterna i medlemsregistret används endast av FFS för distribution av PLAN och andra föreningsutskick samt för information från FFS:s samarbetspartners. Din e-postadress behövs också för att FFS ska kunna sända dig inloggningsuppgifter för föreningens webbplats. Uppgifterna i medlemsregistret kan publiceras i FFS:s medlemsmatrikel i tryckt form eller i digital form på FFS:s lösenordsskyddade webbplats. Informationen i medlemsregistret kommer inte att lämnas vidare till annan part. Du kan när som helst meddela FFS att du önskar återkalla ditt medgivande. FFS är angelägen om att de personuppgifter som registreras är riktiga. Det viktigt att du meddelar FFS eventuella förändringar. Du kan när som helst ta del av de uppgifter FFS har om dig genom att kontakta FFS via e-post till kansli@planering.org eller brev till Föreningen för Samhällsplanering, c/o Kulturgeografiska institutionen, Stockholms universitet, 106 91 Stockholm.
Meddelande



  

Föreningen för Samhällsplanering   c/o Kulturgeografiska institutionen   Stockholms universitet   106 91 Stockholm

© Copyright FFS 2023