vigo money
vigo money transfer ecuador
index of vigo
map 1
map 2 of vigo
xpress money branches in hyderabad
xpress money branches in india
xpress money branches in karachi
jamaica money transfer online
Start / Om FFS / Medlemskap / Prenumeration på PLAN (för myndighet, företag eller organisation)
Ansökan om prenumeration på PLAN 2014

Välkommen att teckna en prenumeration på tidskriften PLAN!

Företag, myndighet eller annan organisation tecknar prenumeration/organisationsmedlemskap genom att fylla i och skicka uppgifterna i formuläret på den här sidan. Prenumerationen gäller kalenderår, det vill säga 2014.

Betala också in avgiften, 1200 kr, till plusgiro 351522-8, betalningsmottagare Föreningen för Samhällsplanering/PLAN. Glöm inte meddela vem inbetalningen gäller). När din inbetalning registrerats skickar vi årets nummer av PLAN med posten.

Avgiften är momsfri.

Föreningens organisationsnummer är 802002-9057.Organisation

Invalid Input
Avdelning (motsvarande)

Invalid Input
Gatuadress eller box (*)

Ange gatuadress
Postnummer (*)

Invalid Input
Postadress (*)

Ange postadress
Land (om annat än Sverige)

Invalid Input
E-postadress (*)

Ogiltig e-postadress
E-postadress (2)

Invalid Input
Telefonnummer

Invalid Input
Telefonnummer (2)

Invalid Input
Kontaktperson (*)

Var vänlig fyll i fullständigt namn - förnamn och efternamn
Kontaktperson (2)

Invalid Input
Medgivande om lagring av personuppgifter (*)Invalid Input För att kunna hantera medlemskapet behöver Föreningen för Samhällsplanering lagra personuppgifter. Uppgifterna lagras i FFS:s eget medlemsregister enligt Personuppgiftslagen (PUL). Uppgifterna i medlemsregistret används endast av FFS för distribution av PLAN och andra föreningsutskick samt för information från FFS:s samarbetspartners. E-postadress behövs också för att FFS ska kunna sända inloggningsuppgifter för föreningens webbplats. Uppgifterna i medlemsregistret kan publiceras i FFS:s medlemsmatrikel i tryckt form eller i digital form på FFS:s lösenordsskyddade webbplats. Informationen i medlemsregistret kommer inte att lämnas vidare till annan part. Ni kan när som helst meddela FFS att ni önskar återkalla ert medgivande. FFS är angelägen om att de personuppgifter som registreras är riktiga. Det viktigt att ni meddelar FFS eventuella förändringar. Ni kan när som helst ta del av de uppgifter FFS har om er genom att kontakta FFS via e-post till kansli@planering.org eller brev till Föreningen för Samhällsplanering, c/o Kulturgeografiska institutionen, Stockholms universitet, 106 91 Stockholm.
Meddelande  

Föreningen för Samhällsplanering   c/o Kulturgeografiska institutionen   Stockholms universitet   106 91 Stockholm

© Copyright FFS 2023